Van A tot Z

Van A tot Z

Kreikamp Projectinrichting biedt de mogelijkheid klanten vanaf het ontwerp tot aan het opleveren van een renovatie- of nieuwbouwproject te ondersteunen. Na een intakegesprek samen met onze styliste (Danetatwork) maken wij een totaalvoorstel dat past bij uw persoonlijke wensen. Uw plannen worden vertaald naar een praktisch, flexibel en representatief interieur, inclusief een kleurenplan. Uiteraard ontbreken vloerafwerking, raambekleding en verlichting niet in het ontwerp en houden we ons aan het budget dat u opgeeft. Het ontwerp, in de vorm van een moodboard of 3D-tekening krijgt u van ons gepresenteerd en wordt met u besproken. Dit plan dient als uitgangspunt voor de door u gewenste metamorfose.

 

Kwaliteit, maatwerk en creativiteit

Kreikamp op maat!
 

Wij streven altijd naar een hoge kwaliteit. Dit door gebruik van hoogwaardige producten, deskundige en gemotiveerde vakmensen, een goede werkvoorbereiding en een gedegen projectorganisatie. We staan voor het perfect samengaan van kwaliteit, maatwerk en creativiteit.

 

gemotiveerde vakmensen en goede werkvoorbereiding leveren een mooi en hoogwaardig eindresultaat, zie het eindresultaat bij onze referenties

ZORGELOOS VERHUIZEN

ProjectAdvies! Ook in het buitenland

Zorgeloos verhuizen naar het buitenland?

© 2014 Kreikamp Projectinrichting BV