Kvadrat

De Kvadrat collectie: rijk, divers en veelomvattend. Ontworpen voor gebruik in openbare, commerciële en private ruimtes. Ze zijn voorzien van meubelstoffen, gordijnen textiel, diverse textiel gerelateerde producten, akoestische panelen, tapijten en accessoires.

Kvadrat is Europa's toonaangevende fabrikant van design textiel. Hoogwaardig hedendaagse textiel en textiel gerelateerde producten voor de particuliere en de openbare ruimte. De producten worden gekenmerkt door: eenvoud, kleur en innovatie.

Architectuur

Onze producten spelen een belangrijke rol in veel van 's werelds meest geprezen architectonische ontwikkelingen zoals de Swiss Re in Londen; Museum of Modern Art, New York; Walt Disney Concert Hall in Los Angeles; Reichstag, Berlijn; Guggenheim Museum en het Guangzhou Opera House in China.

Milieu en kwaliteit

Kvadrat hanteert strenge normen ten aanzien van haar leveranciers. De exclusieve producten worden vervaardigd met behulp van hoogwaardige, milieuvriendelijke methoden. Kvadrat eist dat de producten en diensten die zij leveren een minimale impact hebben op het milieu. Ook dringen wij erop aan dat onze leveranciers een gezonde werkomgeving bieden.

Segmenten

 

Bezoek de website van Kvadrat: www.kvadrat.dk

ZORGELOOS VERHUIZEN

ProjectAdvies! Ook in het buitenland

Zorgeloos verhuizen naar het buitenland?

© 2014 Kreikamp Projectinrichting BV