Nieuws

Door De Salentein in Nijkerk zijn wij gevraagd om in de Lindenzaal de vloeren te voorzien van nieuw tapijt. Het tapijt zal een geweven tapijt worden  en is een van het merk Dansk-Wilton. De overige vloeren zullen voorzien worden van een houten vloer gemaakt van eiken planken.

Vandaag zijn we met enkele van onze vast partners begonnen met de herstoffering van Pathé Breda, we gaan het bestaande pvc verwijderen en de vloeren na egalisatie voorzien van een mooie nieuwe vinylvloer van het merk Tarkett. Via onze facebookpagina en twitter kunt u de ontwikkelingen volgen.

Vandaag zijn wij begonnen met de stoffering van een deel van het multifunctionele centrum gebied in Amersfoort, waar nu nog hard gewerkt wordt met onder andere tapijt, vinyl en gietvloeren ontstaat straks de nieuwe Pathé bioscoop. Deze bioscoop maakt deel uit van het “Eemplein”

Het Eemplein wordt een centrumgebied waar mensen elkaar ontmoeten, uitgaan, genieten van cultuur, winkelen, maar ook wonen en werken. Er verrijzen naast de Pathé bioscoop o.a. winkels, horeca en woningen. Ook komt er een parkeergarage met circa 750 parkeerplekken.
 

Gisteren zijn we daadwerkelijk begonnen bij de Salentein in Nijkerk, de Lindenzaal wordt daar voorzien van nieuw tapijt en een nieuwe houten vloer. Eerst hebben we het oude tapijt verwijderd en vervolgens tussen de buien door de materialen ophoog gebracht. Niet via de trap maar met een ingehuurde hoogwerker.

  

Gisteren is de nieuwe James Bond film in premiere gegaan, ook bij Pathé Arena Amsterdam. Voordat deze film bezocht kan worden hebben wij de gehele schoonloopmat van ca. 150 m² vervangen voor een nieuwe. Bij een bezoek aan de bioscoop is het dus ook de moeite waard om eens naar de entree te kijken.

Op 1 maart zijn we begonnen met het leggen van diverse vloeren bij het bedrijf “Pilz Nederland” in Vianen. Het betreft hier een nieuwbouwpand dat is gebouwd door F5 Projectengroep uit IJsselstein. Samen met de eindgebruiker is er een speciaal ontwerp gemaakt van de vloerafwerking. Dit ontwerp is per verdieping verschillend en samengesteld uit diverse kleuren tapijttegels. Per verdieping is er 1 hoofdkleur die speciaal op kleur is gemaakt door de fabrikant Interface. Van het eindresultaat zullen zeker een aantal mooie foto’s op onze site verschijnen.

Afgelopen week zijn we samen met 4D architecten uit Nijkerk druk bezig geweest om de kleuren en materialen te bepalen voor de renovatie van het monumentale deel van het gemeentehuis in Nijkerk. Het resultaat is een mooie order voor het vervangen van de vloerbedekking en het aanbieden van een aanvullende offerte voor de raambekleding.  We zijn trots dat we dit project mogen uitvoeren voor de gemeente Nijkerk. En zullen het met grote zorg uitvoeren. Een leuke bijkomstigheid is dat de gemeente Nijkerk dit jaar viert dat de stad 600 jaar geleden stadsrechten heeft ontvangen.

Op 12 februari 2015 opende Pathé de VIP foyer in Eindhoven. Voor een luxer beleving tijdens het bioscoop bezoek heeft Pathé voor haar gasten het VIP arrangement in het leven geroepen. Zo worden de gasten ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en mogen zij plaats nemen in de luxe VIP foyer. In de zaal zelf zijn speciale plaatsen gereserveerd met comfortabele VIP seats.

Kreikamp projectinrichting verzorgde de stoffering en maakte hierbij gebruik van het hoogwaardige Dansk Wilton tapijt in de Pathé huisstijl. De hierbij gebruikte Nieuw-Zeelandse en Britse scheerwol sluit perfect aan bij de luxe beleving die Pathé haar gasten wil bieden.
In de foyer is gebruik gemaakt van Tarkett in de pvc houtlook uitvoering. Niet alleen een vloer die er goed uitziet maar tevens een vloer die over uitstekende reinigings- en onderhoudskenmerken beschikt.

Bekijk het project

In januari 2015 heeft Kreikamp projectinrichting in één zaal en in de verkeersruimten het tapijt vervangen voor het stijlvolle tapijt van Dansk Wilton in de bekende kleuren rood, paars en bruin, de huiskleuren van Pathé. Het geheel heeft nu de sfeervolle warme uitstraling die ook in de andere theaters is terug te vinden.

Voor de productie van het tapijt gebruikt de fabrikant Nieuw-Zeelandse en Britse scheerwol in de warme kleuren rood, paars en bruin. De uitstraling sluit perfect aan bij de luxe beleving die Pathé haar gasten wil bieden. Door het zorgvuldige productieproces en de op maat gemaakte ontwerpen realiseert Dansk Wilton een duurzaamheid en kleurhelderheid die ongeëvenaard is.

Bekijk het project

Vandaag zijn we begonnen met het renoveren van de vloeren bij Landgoed te Werve in Rijswijk. De vloeren zullen we voorzien van tapijttegels en de trappen met kamerbreed tapijt. Voor de ramen komen mooie gordijnen op roedes en op de verdiepingen gaan we houten jaloezieën plaatsen. De ontwikkelingen zijn te volgen via onze twitter en facebook.

ZORGELOOS VERHUIZEN

ProjectAdvies! Ook in het buitenland

Zorgeloos verhuizen naar het buitenland?

© 2014 Kreikamp Projectinrichting BV