033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Historie Kreikamp Projectinrichting

Hoe het begon

Johan Kreikamp is begin jaren negentig van start gegaan als freelance stoffeerder. Na enkele jaren in de keuken te hebben gekeken bij diverse interieurbedrijven was de tijd rijp om zelf zijn ideeën over het interieurbedrijf in praktijk te brengen en werd Kreikamp Projectinrichting opgericht.

In de opstartfase was het voornamelijk overdag vloeren leggen en ’s avonds met stalen op pad naar de klanten om zo de eerste meters zelf te verkopen. Vanaf het begin is het belang van de klant altijd het uitgangspunt geweest. Goed advies en de juiste prijs prestatie verhouding was het concept waarmee Kreikamp projectinrichting zich ontwikkelde tot een betrouwbare partner met de kennis en ervaring die nodig is om elk interieurproject – groot of klein – tot een goed einde te brengen.

 

2004

De bouw in 2004 van een prachtig nieuw bedrijfspand aan de Beurtschipper in Nijkerk was een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van het bedrijf. Door de liefde voor het vak over te brengen op de medewerkers is Kreikamp Projectinrichting uitgegroeid tot de huidige professionele en betrouwbare onderneming.

Contact informatie

Kreikamp Projectinrichting BV

Smitspol 14R
3861 RS Nijkerk
T: 033 246 06 20

Kreikamp.nl