033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Maatwerk

Aanvullend levert Kreikamp Projectinrichting maatwerk voor alle denkbare ruimten. Speciaal voor u ontworpen en op maat gemaakt. Van kastconcept en balie tot een speciale vergadertafel. Stijlvol, ergonomisch verantwoord en passend bij uw bedrijf/organisatie. Op basis van uw specifieke wensen helpen we u graag uw woon-, werk- en leefomgeving in te richten.

PROJECTSTOFFERING

Projectstoffering bestaat uit raam- en vloerbekleding. Beide zijn een belangrijke sfeerbepaler in uw interieur, zowel zakelijk als particulier. Voor professioneel advies bent u bij ons aan het goede adres. Of u nu een klein kantoor of een groot hotel geheel wilt laten stofferen, wij leveren raam- en vloerbekleding in iedere smaak en voor ieder budget. Zowel particulier als zakelijk en in iedere branche. Bekijk onze referentieprojecten of neem direct contact met ons op!

 

HORECA INRICHTING

Horeca inrichting is een vak apart. Wij nemen u alle zorg uit handen, van advies en ontwerp tot uitvoering en leveren. Op basis van uw wensen creëren we een stijlvol en kwalitatief interieur, uiteraard geheel passend bij de sfeer van het pand. Wij leveren onder andere vloer- en raambekleding, behang, schilderwerk, meubilair en verlichting.
 

HOTELINRICHTING

Een tevreden gast die zich thuis voelt in uw hotel; daar draait het allemaal om. De inrichting van het hotel speelt hierbij een heel belangrijke rol. Kreikamp Projectinrichting biedt complete interieuroplossingen, van advies & uitvoering tot nazorg & service. Van vloer- en raambekleding tot schilderwerk, meubilair en beddengoed. Samen creëren we voor elk interieur de juiste sfeer, van klassiek tot modern. Wij renoveren bestaande hotelkamers of richten geheel nieuwe kamers in.

 

Contact informatie

Kreikamp Projectinrichting BV

Smitspol 14R
3861 RS Nijkerk
T: 033 246 06 20

Kreikamp.nl