033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Alles om elke woning in te richten

Interieurwensen werkelijkheid laten worden. Dat doen we bij Kreikamp al ruim 30 jaar. Voor alle aspecten van de woning kunt u bij ons terecht. Van een traprenovatie tot het verzorgen van de complete woninginrichting. Wij hechten veel waarde aan professionaliteit en kwaliteit in ons werk. En omdat wij grote hoeveelheden inkopen, kunt u altijd rekenen op een aantrekkelijk prijskaartje. 

Komt u gewoon eens vrijblijvend langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Onze interieurstylist helpt u graag met een gratis advies. Maak een afspraak via 033-2460620 of mail naar info@kreikamp.nl. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 geopend. Buiten deze tijden langskomen is ook mogelijk. Ons adres is Boekdrukker 13 in Nijkerk

Lukt het niet om onze showroom te bezoeken? Bel dan naar 033-2460620, dan komen wij uw kant op.

Op interieurgebied kunnen wij onder andere dit voor u betekenen:

 

Vloeren

We hebben vloeren in heel veel variaties, voor iedere smaak en elk budget. Harde vloerafwerkingen als marmoleum, PVC-vloeren, parket en laminaat, maar ook tapijt en tapijttegels. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de prachtige vloer. Daarom inventariseren we altijd uw wensen en adviseren de beste oplossing voor uw woning.

Lees hier nog veel meer over de mogelijkheden op het gebied van vloeren.

vloeren nijkerk vloeren nijkerk vloeren nijkerk

Traprenovatie en -bekleding

De traditionele traploper is een van onze specialiteiten. Het maakt van elke trap een echte eyecatcher. Of kies juist voor een volledige traprenovatie in een andere stijl. Onze interieurstylist denkt graag mee over het beste ontwerp voor uw trap.

traprenovatie nijkerk traprenovatie nijkerk traprenovatie nijkerk

Raambekleding

Gordijnen en vitrages moeten niet alleen praktisch zijn, maar ook perfect passen in uw interieur. Van de stofsoort tot toepassing tot verwerking, we hebben de keuze uit ontzettend veel mogelijkheden. Bij Kreikamp werken we uitsluitend met vlamvertragende stoffen. Dat is niet alleen veilig, maar het materiaal verkleurt en krimpt ook nauwelijks.

Ook hebben we een breed assortiment jaloezieën. Deze kunnen we toepassen als echte sfeermakers of puur functioneel. Vooral onze houten jaloezieën zijn erg populair. Door een versie met bredere lamel krijgen de jaloezieën de uitstraling van – vaak duurdere – shutters. En dan tegen een veel toegankelijkere prijs.

raambekleding nijkerk raambekleding nijkerk raambekleding nijkerk

Complete woninginrichting

De afgelopen 30 jaar hebben we al bij veel particulieren de complete woninginrichting verzorgd. Binnenkort ook voor u? Van de verbouwing in goede banen leiden tot het schilderwerk verzorgen tot het voorzien van vloerbedekking, raambekleding en meubilair. Bij Kreikamp ontzorgen wij u het gehele project van a tot z.

woninginrichting nijkerk woninginrichting nijkerk woninginrichting nijkerk

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Uw interieurwensen werkelijkheid laten worden? Maak een afspraak via 033-2460620 of mail naar info@kreikamp.nl.


Op de hoogte blijven van alle mogelijkheden? Like ons dan ook op Facebook!

 

Kreikamp.nl