033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Christian Fischbacher

Reeds 200 jaar is Christian Fischbacher in St. Gallen, Zwitserland gevestigd. Het centrum voor de textielindustrie sinds de 13e eeuw.

Onze producten zijn gemaakt met veel aandacht voor detail, een diepgewortelde passie voor hoogwaardige materialen en een constante drang naar creatieve innovatie. Christian Fischbacher interieurstoffen, tapijt, beddengoed en woonaccessoires collecties zijn gemaakt voor een luxe interieur met persoonlijkheid.

Maatschappelijk verantwoord

 

Bij Christian Fischbacher is het concept van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord zijn niet alleen een trend, maar een manier van leven. We maken producten die zijn gemaakt om lang mee te gaan, meer dan alleen één of twee seizoenen. Alle productieprocessen worden zorgvuldig gecontroleerd en zijn gehouden aan onze hoge kwaliteitsnormen.

Benu Recycled Collection

 

De Benu Recycled Collection begon met het idee van het produceren van high-end interieurstoffen van afgedankte materialen. De collectie maakt gebruik van gerecycled post-consumer afval, zoals PET-flessen en resten wol. Al reeds 5 jaar weet Christian Fischbacher van afgedankt materiaal luxe interieurstoffen te creëren. Hiermee won Christian Fischbacher reeds diverse prijzen, waaronder de Red Dot Design Award en de Interior Innovation Award.

Producten

 

  • Gordijnen
  • Wandbekleding
  • Tapijt
  • Meubelstoffen
  • Beddengoed
  • Accessoires

 

Bezoek de website van Christian Fischbacher: www.fischbacher.com

Contact informatie

Kreikamp Projectinrichting BV

Smitspol 14R
3861 RS Nijkerk
T: 033 246 06 20

Kreikamp.nl