033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Interface

Altijd op zoek naar innovaties, naar nieuwe methoden en materialen om onze klanten te inspireren en de grenzen van conventionele vloeren te verleggen

Interface is wereldmarktleider in de productie van modulaire vloerbedekking, gedreven door duurzaamheid vanwege Mission Zero.

Duurzaamheid

We staan voor duurzaamheid. In 1994 zijn we begonnen met het veranderen van onze bedrijfsvoering en het resultaat is uitgemond in een transformatie. Voor ons, maar ook voor de branche. We zijn overtuigd van het feit dat sommige bedrijven een gevoel van verantwoordelijkheid met zich meedragen dat groter is dan de producten die ze verkopen. Dat voor sommige bedrijven ontwerp zo’n essentieel onderdeel van hun missie is geworden dat het nu een tweede natuur is. Beide kenmerken zijn van toepassing op Interface.

Gerecycled garen

Gerecyclede producten zijn niet per definitie saai of van slechte kwaliteit. Onze producten gemaakt van 100% gerecycled garen presteren net zo goed als producten gemaakt van ‘nieuw’ materiaal. Als u op zoek bent naar tapijttegels met gerecycled materiaal, hoeft dit niet ten koste te gaan van ontwerp of prestaties. En doordat u kunt kiezen uit 368 kleurstellingen in tal van verschillende stijlen, patronen en texturen, heeft u ongetwijfeld een zo groot mogelijke keuze voor uw vloer.

Segmenten

Interface biedt unieke vloeroplossingen voor alle segmenten. Onze collecties bieden duurzaamheid, design, innovatie en waar voor uw geld. Ondersteund door diverse diensten en concepten.

  • Onderwijs
  • Overheid
  • Kantoor
  • Gezondheidszorg
  • Hotels
  • Vrijetijdssector
  • Winkels

 

Bezoek de website van Interface: www.interfaceflor.nl

Contact informatie

Kreikamp Projectinrichting BV

Smitspol 14R
3861 RS Nijkerk
T: 033 246 06 20

Kreikamp.nl