033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Kobe

‘De ambitie van het Kobe Design Team: verrassen, verleiden, inspireren en vernieuwen’.

Kobe is een authentiek Nederlands interieur mode merk met een eigentijds handschrift en unieke persoonlijkheid, zorgvuldig ontwikkeld door onze eigen Kobe Design Studio in het hoofdkantoor in Valkenswaard.

Eigentijds

 

Kobe, opgericht in 1976, is één van de meest succesvolle interieur modehuizen in het hogere marktsegment met hoofdkantoor en magazijnen in Valkenswaard, in het zuiden van Nederland. Ruim 150 medewerkers in Europa bouwen dagelijks aan het succes van onze eigentijdse merken voor interieur stoffen, Kobe en Villa!

Creatieve passie

 

Creatieve passie stuwt het Kobe Design Team in het ontwerp proces. Mode en interieur trends worden gespot en vormen met traditionele thema’s de belangrijkste inspiratie bronnen. Kleur en design krijgen eerst vorm, daarna wordt gezocht naar innovatieve garens en productie technieken. Er ontstaat een stof constructie die moet voldoen aan hoge normen op gebied van kwaliteit, prestatie, duurzaamheid en relevantie. Als aan deze voorwaarden is voldaan is een nieuwe Kobe interieur stof geboren, een stof met het kenmerkende Kobe karakter.

Producten

 

  • Gordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Vitrage
  • Wandbekleding
  • Meubelstoffen

 

Bezoek de website van Kobe: www.kobe.eu

Contact informatie

Kreikamp Projectinrichting BV

Smitspol 14R
3861 RS Nijkerk
T: 033 246 06 20

Kreikamp.nl