033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Brouwer KWT, directiekantoor

Bij Brouwer KWT, een koeltechnisch bedrijf dat gevestigd is in Nijkerk, hebben wij het kantoor van de directeur Arjan Brouwer een persoonlijke uitstraling gegeven. Wij hebben een wand voorzien van een naadloze wandbekleding. Vooraf diende de wand gestuukt te worden. Deze wandbekleding is een geweven polyesterdoek met een PVC coating (te vergelijken met vinylbehang) waarmee iedere wand van maximaal 5 x 20 meter naadloos kan worden afgewerkt. De wand bij Brouwer KWT heeft een afmeting van 11 x 2,5 meter.

Op de wandbekleding staat een afbeelding van een Porsche; de hobby van Arjan Brouwer. Toen alles afgerond was spraken we Arjan over het eindresultaat: “Ik ben blij met mijn nieuwe werkomgeving! Kan tijdens het werk genieten van mijn grootste passie: Porsche!”

OVER BROUWER KWT

Brouwer KWT is een koeltechnisch bedrijf dat gevestigd is in Nijkerk. Ons werkgebied is heel Nederland. De KWT achter onze naam staat voor Koel en Warmte Techniek. Circa 90% van onze werkzaamheden bestaan uit koeltechnisch werkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan o.a. uit het adviseren, ontwerpen, aanleggen, levering en onderhoud.

 

Kreikamp.nl