033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Hotel de Roode Schuur te Nijkerk

Kreikamp Projectinrichting richtte 36 hotelkamers en 2 bruidsuites in van het viersterren Hotel De Roode Schuur in Nijkerk. Het hotel is gebouwd naast de feest-, trouw- en vergaderlocatie De Gasterij van De Roode Schuur. Hierbij hebben wij advies gegeven over de te gebruiken materialen en hebben het hotel voorzien van vloerbedekking en gordijnen. In de hal hebben we een bijzonder bedrukt tapijt gelegd wat aandoet als een prachtige houten vloer.

Klomp voor de deur 
Els Willemse van Something ELS (http://www.something-els.nl/home) bedacht het concept voor het hotel: een strakke en stijlvolle inrichting met een knipoog naar het boerenleven in de omgeving van het hotel. Wil je bijvoorbeeld ‘s ochtends niet gestoord worden? Dan zet je een klomp voor de deur. 

OVER DE ROODE SCHUUR

Hotel & Gasterij De Roode Schuur is in de regio Nijkerk een bekende feest- en trouwlocatie. De Gasterij heeft verschillende zalen waar regelmatig recepties, feestavonden maar ook vergaderingen worden gehouden. In het trendy ingerichte restaurant Meadows kunt u 7 dagen in de week terecht voor een lunch of diner.

Kreikamp.nl