033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Interhiva Barneveld

Kreikamp Projectinrichting heeft de kantoren van Interhiva, specialist in wellness producten, en een deel van de showroom voorzien van nieuwe vloerbedekking en raamdecoratie. Aan de levering ging een uitvoerig adviestraject vooraf. We hebben goed gekeken hoe we het feel good gehalte van de business van Interhiva het beste konden doorvertalen in het interieur.

Ton van huis, directeur van Interhiva: ‘Kreikamp Projectinrichting weet als geen ander professioneel invulling te geven aan onze wensen op interieurgebied. Als marktleider van wellness producten van topkwaliteit zijn wij altijd op zoek naar samenwerking met bedrijven die een hoge standaard hanteren in kwaliteit, levertijden en after sales. Lang geleden heb ik afgeleerd om te gaan voor de laagste prijs. De prijs en prestatie moeten goed in verhouding zijn, daar ben ik scherp in. Ik houd niet van verrassingen achteraf en afspraak is afspraak. En hiervoor ben je bij Kreikamp Projectinrichting aan het juiste adres’.

OVER INTERHIVA

Al vanaf 1975 importeert en levert Interhiva de beste zwembaden, spa’s, sauna’s en infraroodcabines. U koopt deze producten om er thuis met volle teugen van te genieten, wij doen er alles aan dat plezier zo groot mogelijk te maken. U koopt bij ons alleen bewezen topkwaliteit en kunt rekenen op deskundige voorlichting en advisering.