033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Landgoed de Salentein, de Lindezaal

Aan de rand van Nijkerk vind je het Landgoed de Salentein, een unieke locatie met diverse mogelijkheden. Zo zijn er 2 restaurants en diverse ruimtes voor een feest, een vergadering of een diner voor een klein of groot gezelschap.

Een van deze ruimtes is “De Lindezaal” in het voormalige koetshuis waar je nu wordt ontvangen in Restaurant de Salentein. De Lindezaal is tegenwoordig een mooie en flexibele ruimte voor vele mogelijkheden zoals bijeenkomsten, recepties, borrels en diners.

 

In 2012 is De Lindezaal en de entree hiervan door ons voorzien van nieuwe vloeren. In de zaal hebben we een combinatie gemaakt van houten vloeren in de vorm van lamelparket met daarin een “vloerkleed” gemaakt van tapijt dat bestaat uit 80% wol en 20% polyamide. Het tapijt is gelegd op een speciale rug waardoor het comfort extra hoog is.

Samen met Renée Appelo, (architecte bij QuA Associates) is er een ontwerp gemaakt voor het tapijt. Dit ontwerp komt overeen met de aankleding in de ruimte en er zijn warme kleuren in het tapijt geweven.
Om het geheel af te ronden is ervoor gekozen om hetzelfde tapijt ook te leggen in de entree en op de trap naar de zaal.

Kreikamp.nl