033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Landgoed te Werve, Rijswijk, Conferentiezalen

Kreikamp Interieurprojecten heeft opdracht gekregen om Landgoed te Werve opnieuw te stofferen. De werkzaamheden omvatten naast het vernieuwen van het tapijt in de zalen het vervangen van traplopers en het aanbrengen van vloeistofdichte vloeren. Voor een optimaal resultaat worden ook alle ondervloeren opnieuw aangebracht
Als finishing touch worden ook alle ramen voorzien van nieuwe gordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën van hout en raamhorren.  

OVER LANDGOED TE WERVE IN RIJSWIJK

Landgoed Te Werve is in 2012 geheel gerestaureerd en ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Maandenlang stond Landhuis Te Werve in de steigers, omwikkeld met zeil: de hele buitenkant is opgeknapt. Binnen is op de begane grond de stoffering en de inrichting geheel vernieuwd en op de eerste en tweede etage zijn nieuwe vergaderruimtes gekomen. Met een eigentijdse sfeer en warmte die past bij het historisch karakter van Landgoed Te Werve en voorzien van de modernste techniek. Het is onderdeel van de Event Company die het landgoed gebruikt als locatie voor bruiloften, vergaderingen, diners en recepties.

Kreikamp.nl