033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Navobi, Staverden

Producent van poedermelk voor onder meer kalveren Navobi schakelde Kreikamp Projectinrichting in om hun bedrijfsruimten van nieuwe vloeren te voorzien. Vanwege de werkzaamheden die in de ruimten plaatsvinden en het vele in en uitlopen, wilde de producent extreem sterke en onderhoudsvriendelijke vloeren.

In de kantoorruimte in de fabriek, waar de samenstelling van de poedermelk wordt geregeld voordat het wordt geladen, legde Kreikamp Scala 100 Pur van Armstrong Dlw. Deze houtstroken worden stuk voor stuk gelegd. Ook de overige vloerdelen, in een tegelvorm van 60x90cm, werden stuk voor stuk gelegd. Deze vloerdelen hebben een toplaag van 1mm en zijn voorzien van een Polyurethaan slijtlaag. Om het geheel extra uitstraling te geven maakte Kreikamp ook een plint van dit product.

Bij de receptie legde Kreikamp rode tapijttegels. Omdat er dagelijks veel mensen aan de balie komen, wilde Navobi een goed te reinigen inloopzone. Maar wel met een moderne uitstraling. Het inloopgedeelte bestaat uit schoonlooptapijttegels van Desso met een vuilschraapfunctie. Omdat de tegels 50x50cm zijn, kunnen sterk vervuilde tegels eenvoudig worden verwijderd en vervangen.

Navobi heeft een onderhoudscontract zodat de tapijttegels periodiek worden gereinigd. Buiten komen borstel(vuilschraap)matten te liggen. De rode vloerbedekking bestaat ook uit tapijttegels, Desso Torso, dat er uit ziet als naadloos tapijt. Hier kunnen ook moeiteloos tegels in worden opgenomen.

Navobi is uiterst tevreden met het resultaat en heeft Kreikamp gevraagd verder mee te denken met hun plannen op het gebied van renovatie en inrichting.

OVER NAVOBI

Navobi is een onderdeel van de VanDrie Group. Binnen deze groep is het bedrijf een geheel zelfstandig werkende organisatie. De bedrijfsactiviteit van Navobi is de productie van kalvermelk, zowel in zakgoed als bulk. Deze vindt plaats in haar ultramoderne fabriek in Staverden (gemeente Ermelo).

Kreikamp.nl