033 246 06 20 info@kreikamp.nl

NEH Group

Kreikamp Projectinrichting heeft het kantoor van de NEH Group in 2009 voorzien van nieuwe vloerbedekking. Na een uitvoerige inventarisatie van de wensen van de NEH Group kwamen we met een advies op maat. Met tapijttegels in rood en oranje kleurschakeringen vervingen we een deel van de vloerbedekking en legden een patroon waarmee we een eigentijds en speels effect creëerden.

In 2011 werd Kreikamp Projectinrichting gevraagd draadgordijnen te leveren. Bij inventarisatie van de werkzaamheden bleek dat de NEH Group was overgegaan op een nieuwe huisstijl, compleet met een nieuw logo. Voor de aanpassing van de nieuwe huisstijl aan het interieur werd gekozen voor Kreikamp Projectinrichting. In opdracht van Kreikamp Projectinrichting tekende Danet van der Maarel – van Danetatwork – voor het nieuwe interieurontwerp. www.danetatwork.nl

De uitgevoerde werkzaamheden voor de NEH Group:

-Aanbrengen nieuwe logo’s,  zowel binnen als buiten op de gevel
-Ontwerp eiken plantenbak inclusief “levensechte” kunstplanten

-Interieurbouw; aanpassen keuken

-Aanbrengen behang met het nieuwe logo

-Hoge spreektafel met krukken en lampen met speciale print gelijk aan het motief van de tapijttegels in diverse kleuren rood

Voor het aanbrengen van de nieuwe huisstijl werd veelal gebruik gemaakt van Wall Printing. Wall Printing kan zowel behangen als gespannen worden. Een innovatief product waarin wij u graag adviseren!

OVER NEH GROUP

NEH ICT Solutions maakt – met zusterorganisatie NEH Shared Services – deel uit van de NEH Group in Leusden. NEH ICT Solutions realiseert en beheert sinds 1997 met een vijftigtal medewerkers ICT-oplossingen voor onder meer banken, dienstverleners, transportbedrijven, verzekeringsmaatschappijen, productiemaatschappijen, woningcorporaties en zorgverleners.

Kreikamp.nl