033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Nieuwbouw Pathe Amersfoort

Sinds 31 oktober 2012 zijn de deuren van Pathé Amersfoort geopend. Een prachtige bioscoop die de beschikking heeft over 8 zalen met in totaal ruim 1700 stoelen. In opdracht van Pathé Theatres BV uit Amsterdam hebben we als Kreikamp Projectinrichting alle vloeren voorzien van een passende en functionele vloerafwerking.  

De entree is voorzien van een grote schoonloopmat die na de ticketautomaten overgaat in tapijt, gemaakt van 80% wol en 20% polyamide, afkomstig van onze toeleverancier Dansk Wilton uit Denemarken. Aangekomen in de foyer op de verdieping vind je de “Drinks & Bites” een gebied met diverse maatwerkvitrines geplaatst op een vinylvloer voorzien van diverse vlakken.  

Bij de entree van de bioscoopzalen zijn in de vloer diverse vlakken gemaakt van rood tapijt, net zoals bij de diverse zitjes in de foyer, bij het “zesde” vlak achterin  de zaal vind je de VIP-zaal met luxe stoelen, garderobe en VIP bar.  

Naast alle vloeren die voor publiek zichtbaar zijn is er achter de schermen een nog groter scala aan vloerafwerkingen aangebracht. Bij de nooduitgangen en bergingen is er gekozen voor een gemêleerde zwarte vinylvloer en is er van hetzelfde materiaal ca. 1100 vierkante meter geleverd en gelegd in de projectieruimtes op de 2de verdieping. 

Alle aangebrachte vloeren zijn samen met de architect met zorg geselecteerd. Tot in de kleinste details zijn de producten bij elkaar gezocht van de juiste dikte van het tapijt tot het aantal glitters in de gietvloeren van de toileten.   

Hierbij een aantal mooie foto’s van de algemene ruimtes, en voor een nog mooiere beleving kan je altijd een bezoek brengen aan de Pathé bioscoop. 

Kreikamp.nl