033 246 06 20 info@kreikamp.nl

PCS Almere

Praktische gebruiksomgeving

De opdrachtgever wenste een interieuroplossing met een frisse en strakke uitstraling. Dit uitgangspunt moest gecombineerd worden met een gebruiksomgeving die praktisch moest zijn om in te werken en om te onderhouden. Met dit vertrekpunt voor ogen hebben we gekozen voor tapijttegels van Interface, type Common Ground uitgevoerd in twee kleuren.

De ondervloeren van de ontvangsthal en de kantine hebben we vooraf geëgaliseerd met en goed vloeiende egalisatiemassa (NC 170 van Uzin, geleverd door Unipro uit Haaksbergen). Deze voorbehandelde vloeren hebben we tenslotte afgewerkt met stroken PVC in houtlook design van Forbo Flooring en leisteen design van Gerflor. Kortom allemaal materialen die tegen een stootje kunnen maar daarbij wel de gewenste uitstraling ten toon spreiden.

Het interieur is vervolgens afgerond met semi transparante Plissé gordijnen van Verosol.

KLANTCONTACT SUCCESVOL MAKEN, DAT IS PCS

PCS werkt met hart en ziel aan bewezen succesvolle campagnes waarin de focus ligt op één-op-één klantcontact. Dat doen we al jaren, voor grote opdrachtgevers in de B2C- en B2B-markt.
Onze dienstverlening is breed: strategisch advies in de concept-fase, de campagne technisch optimaal inrichten, prospects benaderen, resultaten analyseren, de campagne zo nodig bijsturen, sales van hoge kwaliteit realiseren. Een niet onbelangrijk deel van onze activiteiten bestaat uit telefonisch klantcontact voor sales (outbound) en service (inbound).