033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Synthon Nijmegen, vergaderruimte

Samen met één van onze vast projectpartners uit Utrechts (Eurodesk) hebben wij al een aantal ruimtes opnieuw ingericht bij een bedrijf dat zich toelegt op het leveren van betaalbare geneesmiddelen d.m.v. innovatieve wetenschap. In juni 2014 hebben we hier een vergaderruimte voorzien van tapijttegels en afgewerkt met paneelgordijnen van Wood&Washi. 
In deze ruimte hebben we gebruik gemaakt van tapijttegels van het merk Interface, de gebruikte tegels zijn gemaakt van 100% gerecycled nylon. Door de combinatie met een verdikte ondervloer was het mogelijk om de benodigde kabels onder de vloer door te leggen.

De paneelgordijnen die in de ruimte gebruikt zijn, zijn gemaakt van “rijstpapier”. Door de combinatie met aluminium baleinen in de kleur diep zwart heeft dit geheel een mooie luxe uitstraling gekregen.

De ruimte is vervolgens door Eurodesk voorzien van nieuw meubilair. Door het samenbrengen van de kennis van zowel Kreikamp als Eurodesk is het een passend geheel geworden met de gewenste uitstraling.

Kreikamp.nl