033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Verbouwing Pathe Breda

Deze bioscoop is gevestigd in een uniek pand in hartje Breda. Het pand is ontworpen als een filmrol die over het plein wordt “uitgerold” Bij binnenkomst sta je in een grote en vooral hoge entree met diverse ticketautomaten en een servicebalie. Deze worden ook in het tapijt aangegeven door middel van accentkleuren.

Via een lange en vooral brede trap kom je in de foyer terecht die plaats biedt aan maximaal 750 personen. De foyer is bijna geheel voorzien van vinylvloeren in diverse kleuren, een aantal grote ovalen in de vloer geven het zelfbedieningsgebied aan waar je diverse drankjes kunt kopen voor, tijdens of na de film. Achter de desk is een grote ruimte voorzien van diverse zitjes op “kleden” van tapijt, allemaal in het vinyl gesneden en in de nieuwe Pathé huisstijl.

Wanneer je de trappen naar de 2de verdieping opgaat kom je in de extra VIP foyer met uitzicht over Breda, door de grote, ronde glazen pui is dit een prima ruimte voor uiteenlopende gelegenheden. Om in de stijl van Pathé te blijven zijn ook hier diverse vlakken en kleuren gelegd. Deze vlakken geven de ruimtes aan voor de stoelen en banken voor de VIP gasten. 

Totaal is er in 2012 (in de Foyer en aangrenzende ruimtes) ca. 2000 m² vinyl en ca. 1000 m² tapijt gelegd.

ZAAL 5

1 van de 7 zalen van Pathé Breda is in december 2012 door ons voorzien van nieuwe vloerbedekking. Dit in navolging op de zalen bij Pathé Amersfoort, en 2 zalen bij Pathé Tilburg. Het bestaande tapijt is vervangen voor het wollen tapijt van onze toeleverancier Dansk Wilton uit Denemarken. Speciaal gemaakt in de “standaard” Pathé kleuren.

Kreikamp.nl