033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Verbouwing Pathe Tilburg

Bovenop de “Heuvel” in Tilburg, tegenover de nostalgische Sint Jospeh Kerk is Pathé Tilburg omgetoverd tot een luxe theater.  De verbouwing van deze bioscoop is begonnen in augustus en opgeleverd op 12.12.12 met een speciale voorstelling, van The Hobbit in 3D Imax, in de nieuwste filmzaal van de bioscoop.
Na de verbouwing voldoet Pathé Tilburg aan de hoogste verwachtingen van de gasten. Zo zijn er 3 nieuwe liften geplaatst, een nieuwe bar geïnstalleerd en zijn alle vloeren voorzien van nieuwe vloerafwerkingen in de huisstijl van Pathé.

 

Tijdens de verbouwing hebben we samen met ca. 15 verschillende bedrijven de foyer en 2 zalen omgetoverd tot de mooiste bioscoop van Tilburg.

 

Bij binnenkomst sta je middenin de grote entree van de bioscoop, de 6 kassapunten ook wel ATM’s genoemd, staan hier op de decoraties die in het paarse tapijt zijn gemaakt. Twee grote trappen brengen je vervolgens naar de foyer, de lange rechte trap is de bestaande trap voorzien van nieuw tapijt met ondertapijt, de brede ronde trap is als nieuwe constructie neergezet en dient als toegang naar de 2 nieuwe liften.

 

De ruime foyer is voorzien van diverse kleuren tapijt, samengesteld uit 80% wol en 20% polyamide, afkomstig van onze leverancier Dansk Wilton uit Denemarken. De diverse zitjes worden aangegeven door accentkleuren in de vloeren, deze rode “kleden” zijn ter plaatse en op maat door ons ingesneden. Op de lange wand in het midden van de foyer is de nieuwe bar gemaakt, dit is niet alleen een echte eyecatcher maar ook het drukst bezochte verkooppunt binnen Pathé. De bar is door ons voorzien van een vinylvloer met een speels motief en achter de vitrines bevindt zich een grote opslag met onderhoudsvriendelijke vloeren.

 

Wanneer je de volgende trap op gaat kom je in het VIP deel van Pathé Tilburg aan. Hier bevindt zich een “eigen” bar voor de VIP gasten die hier worden welkom geheten met een hapje en een drankje.
De zalen zijn toegankelijk via een eigen VIP ingang en de stoelen zijn  voor echte VIP’s met extra comfort. Kortom Pathé VIP is een exclusief avondje uit!!

 

ZALEN 2 – 4

Bij de bouw van de bioscoop zijn alle zalen voorzien van een eigen kleur vloeren, wanden en stoelen. Bij de verbouwing is er voor gekozen om twee van deze zalen in een nieuw “jasje” te steken. De zalen 2 & 4 zijn in december voorzien van nieuwe vloeren, voor de stoelen en op de trappen. Er is voor de huisstijl van Pathé gekozen, wollen tapijt in de kleur rood op de trappen en onderaan het filmscherm en voor de stoelen een onderhoudsvriendelijke vinylvloer in de kleur antraciet.

ACHTERGROND PATHÉ TILBURG.

Het pand van Pathé Tilburg aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg werd in 2007 geopend onder de naam “MustSee” van toenmalige eigenaar Minerva. In 2010 werd de bioscoop overgenomen door Pathé Theaters BV, Pathé is marktleider in Nederland met 22 bioscopen.

Kreikamp.nl