033 246 06 20 info@kreikamp.nl

Van Besouw

Zodra je de wereld van Van Besouw binnenstapt, krijgen je zintuigen de vrijheid.

Van Besouw is een succesverhaal van vooruitstrevende tapijten van ongebruikelijke materialen in mooie kleuren. Van Besouw heeft een rood kloppend hart voor structuren en materialen met een feilloos zesde zintuig voor kleuren. Een succesvolle combinatie.

Van Besouw en design

Van Besouw is niet alleen tapijtproducent, maar vooral een merk waar kunstzinnig natuurlijk design voorop staat. Volgens Van Besouw moet een huis of werkplek inspireren en verrassen. Je kunt de klant niet afschepen met de zoveelste variatie op een voor de hand liggende oplossing voor de inrichting. Van Besouw streeft ernaar om verschillende materialen op een nieuwe manier toe te passen en combineert materialen en kleuren.

Inspirerende tapijten

Bij Van Besouw vind je bijzondere tapijten, unieke structuur, bijzonder materiaalgebruik in prachtige eigentijdse kleuren, uitgesproken in originele kleuren en sterk in tijdloze basistinten. Tapijt dat je raakt. Bij Van Besouw inspireren ze elkaar, zichzelf, hun omgeving en de klanten.

Collecties

Van Besouw geeft haar tapijt nooit een naam. Ook hierin is Van Besouw eigenzinnig. Maar wel met een reden. Namen zijn associatief. Wij stellen dat iedereen zijn eigen associatie bij onze tapijten kan vormen. Daarom geeft Van Besouw haar tapijt nummers. Die maken mettertijd natuurlijk vanzelf naam.

  • Katoen
  • Polyamide
  • Wol
  • Linnen
  • Lamawol

 

Bezoek de website van Van Besouw: www.besouw.nl

Contact informatie

Kreikamp Projectinrichting BV

Smitspol 14R
3861 RS Nijkerk
T: 033 246 06 20

Kreikamp.nl