Vloeren

Vloerafwerking is er in veel variaties, voor iedere smaak en ieder budget. We adviseren u bij het vinden van de juiste afwerking vanaf de basis, de ondervloer, tot het moment dat uw interieur is voltooid. We verzorgen harde vloerafwerkingen zoals marmoleum, PVC vloeren, parket, laminaat en industriële vloeren maar ook zachte vloeren zoals tapijt en tapijttegels. Voor de duurzaamheid en toepassingsmogelijkheden is de juiste materiaalkeuze van groot belang. Daarom inventariseren wij ter plaatse wat de mogelijkheden zijn en combineren deze met uw wensen. Zo kunnen wij u optimaal adviseren en zorgdragen voor een fraai en passend eindproduct waar u jarenlang plezier van heeft. De grond onder uw voeten is niet voor niets ons vak.

Bij interhiva in Barneveld hebben wij een strakke vloer geleverd met daarop een aantal zeer mooie meubels in hippe kleuren.

 Met kunststofvloeren zoals een gietvloer of coatingvloer kunnen mooie speelse eindresultaten behaald worden, dit is te zien bij een van onze leveranciers in Haaksbergen (Unipro)

In deze kantoortuin in Diemen hebben we een combinatie gelegd van pvc stroken met tapijttegels.

ZORGELOOS VERHUIZEN

ProjectAdvies! Ook in het buitenland

Zorgeloos verhuizen naar het buitenland?

© 2014 Kreikamp Projectinrichting BV